Solidt håndværk og
flotte resultater
Kontakt os

​Maling af køkkenlåger genskaber glans og værdi

Hos Fjerritslev Autolakering tilbyder vi professionel maling af køkkenlåger i fornem kvalitet i Fjerritslev, Løgstør og Brovst. Overvejer du, om du skal skifte hele køkkenet ud, kan en frisk omgang maling gøre underværker. Du kan få det i din yndlingsfarve, præcis som du vil have det.

Vi har mange års erfaring med maling af køkkenlåger og lakering af høj standard, som tilfører dit køkken fornyet liv og energi. Ønsker du ikke en ny farve, kan du sagtens nøjes med at få genopfrisket den gamle. Men før du giver en formue for et helt nyt køkken, så oplev en verden til forskel, ved at lade os give dine låger en kærlig behandling.

Kvalitet og finesse er vejen til et flot resultat

Sætter du pris på godt håndværk, og vil du sikre dig, at dine køkkenlåger får den behandling, de har fortjent, er vi et rutineret firma, der ved, hvad vi laver. Vi udfører alle former for lakering og maling af køkkenlåger med præcision, således at dine køkkenlåger bliver helt enestående at se på. Med øje for finesser og detaljer skaber vi de bedste resultater, da vi er yderst perfektionistiske og ikke afleverer en opgave, før du er 100 % tilfreds.​

Når vi maler køkkenlåger, får dit køkken et helt nyt og opdateret look, da farven kan gøre meget for den totale synsoplevelse. Har du et gammelt 60’er eller 70’er hus, hvor køkkenet ikke har forandret sig, er der masser af værdi at skabe ved at omlakere låger, skuffer og skabe.

Rådgivning om farvevalg ved maling af køkkenlåger

Har du brug for råd og vejledning til at finde den farve, der vil passe bedst til dit hus, har vi stor erfaring med sparring med henblik på at finde den perfekte farve. Vi ved, hvad der fungerer, men det er naturligvis subjektivt, hvad der er pænt. Vi kan dog komme med vores faglige vurdering samt vise referencer, så du kan se, hvorledes det færdige resultat kan se ud hos dig.

Er du klar til at modtage et godt tilbud på maling af køkkenlåger hos dig? Lad os om at udforme et uforpligtende tilbud til dig. Ring på telefon 98 21 22 97 eller skriv til e-mail fj-autolakering@mail.tele.dk for at høre nærmere om dine muligheder.​

Kontakt Fjerritslev Autolakering

Du er altid meget velkommen til at kontakte Fjerritslev Autolakering, hvis du har spørgsmål angående en opgave.​

Fjerritslev Autolakering
Fabriksvej 1
9690 Fjerritslev​

CVR: 19543749

Telefon: 98 21 22 97
E-mail: fj-autolakering@mail.tele.dk


Fjerritslev Autolakering