Solidt håndværk og
flotte resultater
Kontakt os

Maling af kofanger af høj kvalitet

Hos Fjerritslev Autolakering tilbyder vi omhyggelig maling af kofanger til alle former for køretøjer i Fjerritslev, Løgstør og Brovst. Vi har mange års erfaring med såvel store som små reparationer af autoskader, hvor vi genopbygger overfladen ved at spartle ujævnheder og giver en omgang grunder, lakerer, forsegler og efterpolerer.

Vi er yderst grundige og effektive samt har øje for den gode kvalitet og det færdige resultat. Vi er perfektionister helt ud til fingerspidserne, hvorfor du får maling af kofanger af høj kvalitet hos os. Lad os tage os godt af din bil, såfremt du ønsker, at den skal fremstå som ny.

Professionel maling af kofanger med øje for detaljen

Har du en bil eller et andet køretøj, der trænger til maling af kofanger eller generel omlakering, er vi et rutineret og professionelt autolakeringsværksted, hvor vi sætter en ære i at udføre opgaver med finesse og med fokus på detaljerne.

Har bilen været ude for en skade, kan der være behov for, at vi ser nærmere på, hvordan vi kommer bedst frem til en flot løsning til din bil.​ Det er meget ofte kofangeren, der tager skade ved sammenstød i trafikken, og vi har masser af erfaring med udbedring af denne type skade.

Præcisionsarbejde og teknisk snilde

Maling af kofanger og autolakering generelt er et præcisionsarbejde, der beror på den enkeltes evne til at udføre arbejdet perfekt. Vi garanterer for solidt og godt håndværk og flotte resultater, som du bliver glad for.

Vi får din bil til at se ud som ny, så du ikke kan se, at der måske har været en bule i kofangeren. Har du en opgave til os, tager vi gerne imod den. Det er lige meget, om det er en stor eller lille opgave – alle biler og køretøjer fortjener en god behandling.

Kontakt os for tidsbestilling og et uforpligtende tilbud på maling af kofanger på telefon 98 21 22 97 eller skriv til e-mail fj-autolakering@mail.tele.dk.​

Kontakt Fjerritslev Autolakering

Du er altid meget velkommen til at kontakte Fjerritslev Autolakering, hvis du har spørgsmål angående en opgave.​

Fjerritslev Autolakering
Fabriksvej 1
9690 Fjerritslev​

CVR: 19543749

Telefon: 98 21 22 97
E-mail: fj-autolakering@mail.tele.dk


Fjerritslev Autolakering